Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Psihologul Tau Online
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 110,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 79,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestat html, atestat la informatica, psiholog online, sanatate mintala, boala mintala, terapie, izolare de oameni, confuzie, depresia, tulburare bipolara, psihoterapia, testimoniale, atestate html

Descriere atestat

Fiecare om se confrunta mai devreme sau mai trziu cu o serie de dificultti existentiale,momente in care totul pare sa mearga prost sau cand pur si simplu nu gaseste o solutie,pentru probelma cu caee se confrunta,cand toate variantele de rezovare par epuizate.Unii par sa le depaseasca usor pe cand pentru altii este mai dificil.

In aceasta situatie se poate apela la servicii de consiliere si pshihoterapie.

Consilierea pshihologica este o forma de interventie pshihologica,care trebuie diferentiata de pshiterapie,cu care foarte adesea se confunda.

In acest atestat vei gasi ce este consilierea psihologica,cum poti lua legatura cu un psiholog prin intermediul online.

Dispui de foarte multe informatii referitoare la sanatatea mintala,ce este,ce probleme de sanatate mintala exista.Puteti afla care sunt semnele si care este tratamentul prescris pentru a trece peste probelme.

Mai mult se discuta despre tulburarile de dispozitie cu care toti ne confruntam la un moment dat precum:depresia,tulburarea bipolara,tulburare depresiv persistenta si altele.

Pe penultima pagina a proiectului veti gasi o serie de testimoniale,sau pareri ale oamenilor care au cerut ajutorul in aceste probleme.

Pe ultima pagina se afla datele de contact. In plus atestatul vine insotit de o documentatie in word de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...