Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Fabricarea Parfumurilor
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, model de atestat, atestat la informatica, sapunuri, parfumuri, detergenti, originea parfumurilor, fabricarea sapunului, obtinerea parfumurilor, structura chimica, detergenti naturali, proiect, atestate html

Descriere atestat

Parfumul este semnatura fiecarei persoane, iar aroma acestuia spune povestea celui ce il poarta. Exista numeroase brand-uri care se ocupa de crearea esentelor de parfum, dar si de comercializarea acestora. Adesea numele firmei producatoare ne influenteaza atat in cumpararea parfumurilor, detergentilor si sapunurilor, cat si spre fidelizarea catre un anumit brand considerat preferat.

Desigur, preferinta nu consta doar in numele firmei ce produce esenta de parfum, ci si in gusturile fiecarei persoane.

Acest model de atestat va prezinta evolutia crearii parfumurilor, detegentilor si sapunurilor, dar si modul in care se descurcau oamenii in antichitate, in absenta lor. Pentru cei pasionati de chimie, acest atestat la informatica va ofera informatii despre formulele si structurile chimice ale sapunurilor, dar si modul in care se fabrica detregentii, sapunurile si parfumurile.

De asemenea, prezentul proiect vorbeste despre un subiect mai putin dezbatut si anume detergentii anturali, atat sub forma de pudra, cat si lichizi. Fiecare informatie este sustinuta de imagini reprezentative, dar si de fisiere video.

Mai mult de atat, modul in care se comercializeaza detergentii, sapunurile si parfumurile este un subiect de interes pentru majoritatea oamenilor. Acest model de atestat va ofera date schematice despre modul in care se aleg aceste produse de catre populatie, dar si procentaje ale alegerii pe zone ale lumii.

Acest proiect informatic este algerea ideala pentru persoanele interesate de istoria, evolutia, clasificarea, obtinerea, dar si de modul de alegere si distributie al parfumurilor, detergentilor si sapunurilor!.

Acest atestat la info are 18 pagini in html si o documentatie in word de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...