Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Amish People
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat, html, atestat info, Amish People, comunitate, comunitati Amish, comunitate religioasa, cult crestin, secta, anabaptisti, menoniti, persecutii religioase, hitteriti, schisma, denominatiune protestanta traditionala, convingeri religioase, atestate html

Descriere atestat

Acest atestat contine 22 pagini html si o documentatie in Word de 31 de pagini

Prezentul atestat, redactat in limba engleza, ii descrie pe oamenii Amish, membri ai unei secte, a unei comunitati religioase care nu mai are niciun reprezentant in Europa in momentul de fata. Ei locuiesc in diferite state ale Americii sau in Canada unde s-au mutat deja de secole.

            Convingerile religioase ale credinciosilor Amish se remarca prin strictetea lor, prin ideile deloc maleabile privind viata care trebuie traita fara pacate, in modestie si umilinta. Izolarea de lume este singurul mod prin care isi pot respecta aceasta doctrina religioasa, prin care pot evita spiritul de competitie, singurul mod in care pot trai ascultand voia lui Dumnezeu si traind intr-un fel bineplacut Lui.

            Dintre cele mai cunoscute practici ale lor putem aminti sarbatorirea Sfintei Comuniuni de doua ori pe an si spalatul picioarelor enoriasilor inainte de slujbele religioase care se desfasoara in casele si hambarele tuturor familiilor de credinciosi, rand pe rand. Familia gazda primeste cel mai adesea pe proprietatea ei un vagon urias cu mese si banci pentru desfasurarea in conditii optime a procesiunii.

            In cadrul acestei secte religioase, fara a-i da notiunii de secta vreo conotatie peiorativa, sunt interzise toate lucrurile lumesti precum instrumentele muzicale pentru ca tot ce e lumesc este in mod automat pervertit, pacatos. Tot in aceasta categorie a lucrurilor interzise intra si curentul electric, pentru ca si el este o descoperire a oamenilor si nu este creat de Dumnezeu. Legea ii obliga sa-si dea copiii la scoala, macar pana la echivalentul clasei a opta din invatamantul nostru romanesc. In acesti ani elevii invata cateva notiuni esentiale: sa citeasca, sa scrie, sa socoteasca, sunt familiarizati cu informatii de baza despre agricultura, despre lucru manual.

            Multi sunt insa cei care decid sa paraseasca aceasta comunitate, in mare masura datorita nenumaratelor restrictii impuse de normele religioase. Se spune despre ei ca “s-au tuns singuri”, in sensul ca si-au facut-o singuri, si-au produs singuri raul.

            Membrii Amish sunt intruchiparea neschimbarii. Ei reflecta o istorie inghetata acum 300 de ani: aceleasi haine, aceleasi obiceiuri, aceeasi atitudine. Cei din comunitatea Amish sunt cei pe lagna care progresul omenirii n-a trecut niciodata: cu barba, dar fara mustata, in haine cat mai inchise la culoare, cu sotii blande, supuse, docile, avand bonete si rochii lungi, parul lung, fara bijuterii.

            Atestatul acesta la informatica pe ei ii descrie, pe acesti oameni deosebiti in felul lor, pastratori la modul cel mai extrem cu putinta a traditiei, a legilor lui Dumnezeu.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...