Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Alimentatie Sanatoasa
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat, html, alimentatie sanatoasa, nutritie, nutrienti, nutritionisti, dieteticieni, vitamine, dieta, regim alimentar, alimente, sanatate, sport, grasimi, calorii, carbohidrati, stil de viata, atestate html

Descriere atestat

Atestatul contine 14 pagini html si o documentatie in word de 30 de pagini.

Alimentatie sanatoasa ar trebui sa fie un pleonasm. Din pacate insa aceasta asociere de cuvinte este departe de a fi un pleonasm, lucru valabil nu doar in tara noastra ci in intreaga lume. Teorii ale conspiratiei sunt multe si marea lor majoritate sustin ca se intentioneaza distrugerea planetei, a oamenilor, exterminare care poate fi posibila prin cel mai la indemana lucru, mancarea. De exemplu carnea, cea de pui de pilda, se presupune, si in nenumarate cazuri s-a si dovedit, ca este injectata cu hormoni de crestere; fructele – ca sunt tinute in tot felul de substante pentru a se mentine proaspete cat mai mult timp, etc.

Cu totii mancam pentru ca avem nevoie de hrana. Problema cea mai mare este ce anume mancam si cum ne alegem alimentele. Daca in unele tari subdezvoltate nu poate fi vorba despre alegerea alimentelor, ele fiind limitate, in tara noastra si in Europa in general, avem aceste optiuni: eco, bio, fastfood, piata, supermarket, produse importate, produse autohtone, etc. Dincolo de aceasta alegere se afla insa echilibrul pentru ca nimic nu poate fi daunator daca este consumat cu masura. Nu-si va distruge nimeni ficatul de la un suc acidulat. Insa un suc acidulat in fiecare zi va avea un cuvant hotarator de spus in privinta ficatului nostru, a stomacului care la randul lui si el poate fi afectat, etc.

Nu trebuie sa stam cu manualele de nutritie dupa noi pentru a ne asigura ca avem necesarul de calorii, de proteine, de glucide, etc. Organismul nostru este atat de minunat si de perfect, incat daca l-am asculta, cu siguranta am consuma exact alimentele de care are el nevoie. Dar daca el are nevoie de pizza? Ei bine, exista si in acest caz o explicatie pe care ne-o ofera psihologii, care considera ca o pofta tradeaza o suferinta psihica. Ei au constatat de exemplu ca depresivii au tendinta sa consume multe lactate, fapt stiintific explicat prin faptul ca ele contin o cantitate semnificativa de aminoacizi care sustin refacerea structurilor proteice suferinde in depresie.

Acest atestat la informatica prezinta asadar cateva aspecte legate de ceea ce presupune o alimentatie sanatoasa, alimentatie care ar trebui de fapt, alaturi de odihna, sport, hidratare sa completeze tabloul unui regim de viata sanatos pentru ca un om sanatos inseamna o viata fericita!  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...