Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Constructii Faimoase
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

constructii faimoase, atestat constructii, palatul versailles, alhambra, himeji, taj mahal , neushwanstein, san pietro, moscheea de la mecca, atestate html

Descriere atestat

Inca din cele mai vechi timpuri, marii regi si imparati ai vremii si-au etalat bogatia si puterea prin constructii fastuoase. Tema acestui atestat la informatica in HTML este constructii faimoase.
Atestatul prezinta intr-un mod atractiv informatii cu privire la constructii celebre ca de exemplu palate - Palatul de la Versailles, Alhambra, Himeji, Taj Mahal , Neushwanstein sau monumente precum Bazilica San Pietro, Moscheea de la Mecca.
Imaginile, efectele, fonturile, animatiile creeaza un design placut si atractiv pentru oricine ar parcurge paginile acestui atestat la informatica; meniul este simplu de utilizat, cu butoane de navigare de la o pagina la alta.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...