Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Bucurestiul De Ieri Si De Azi
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

bucuresti, bucurestiul de ieri si de azi, parcul cismigiu, hanul lui manuc, muzeul satului, micul paris, capitala romaniei, atestate html

Descriere atestat

Supranumit si “Micul Paris”, capitala Romaniei, Bucurestiul este tema acestui atestat la informatica in HTML. Istoria, asezarea, atractiile turistice sunt subiecte de baza ale proiectului. Sunt prezentate locuri ce te invita sa vizitezi capitala precum Parcul Cismigiu, Hanul lui Manuc, Muzeul satului s.a.
Cu un meniu accesibil ce permite o navigare rapida prin site si un design placut, o galerie foto convingatoare pentru cei ce nu au vizitat deja Bucurestiul, acest atestat dezvaluie o locatie care nu trebuie ratata. Galeriile foto, animatiile, flash-urile, fonturile si contrastele sunt micile “trucuri” ce dau atestatului o nota de eleganta si unicitate.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...