Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Dracula
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 110,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 79,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

darcula, vlad tepes, proiect dracula, vampirul din transilvania , atestate html

Descriere atestat

Un subiect pe cat de interesant si incitant pe atat de cunoscut si vehiculat in toata lumea; Cu totii am auzit de mitul lui Dracula legat de domnitorul Vlad Tepes. Mit sau sambure de adevar, pana una alta aceasta este tema acestui atesat la informatica in HTML: Vlad Tepes- mitul lui Dracula.
Proiectul prezinta informatii cu privire la domnitorul roman Vlad Tepes, mitul vampirului din Transilvania un subiect ce a generat subiecte in mass-media din toata lumea, multiple scenarii de film precum “Dracula: dead and loving it”. Proiectul este insotit de o galerie foto cu mai multe imagini de la castelul lui Dracula sau scene din filmele realizate pe seama acestui controversat subiect.
Meniul este unul foarte accesibil facand posibila o navigare extrem de rapida printre paginile lucrarii. Design-ul este unul atractiv, cu imagini, flash-uri, contraste s.a. care impreuna dau senzatia de mister, de groaza sau curiozitate.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...