Informatii Atestat Tehnica de Calcul

Tema: Atestat Tehnica de Calcul Imprimanta
Categoria: Atestate Tehnica De Calcul
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

imprimanta, cartuse, incarcare cartuse, tipuri de imprimanta, instalare imprimanta, tehnica de calcul, tehnician operator, atestate tehnica-de-calcul

Descriere atestat

Atestat pentru profil Tehnician Operator Tehnica de Calcul cu tema Imprimanta realizat in microsoft word. Atestatul contine 18 pagini in word plus o prezentare in power point cu 9 slideuri iar cuprinsul acestuia este prezentat mai jos:

Extras din atestat:

Istoric
Drumul a început, după cum era firesc, la apariţia imprimantelor. De la cele cu ace până la cele inkjet şi laser, totul a fost o evoluţie pentru eficientizarea şi simplificarea lucrurilor (acest lucru nu înseamnă însă faptul că s-a renunţat la tipurile vechi de imprimantă, ca dovadă stând imprimantele matriciale, cele cu ace, care şi azi se folosesc pentru facturare).
Apoi, a fost disponibil pe piaţă scanner-ul, care a urmat acelaşi drum spre acelaşi scop: primele au fost scannerele cu tambur (care încă se mai folosesc, rezoluţia de care sunt capabile şi calitatea scanării fiind ne-egalate încă de dispozitivele bazate pe tehnologii mai noi). Au apărut după aceea scanner-ele manuale (care se mai folosesc în ziua de azi pe scară largă doar pentru scanarea codurilor de bare), ajungându-se la tehnologia flatbed, cu senzor CCD.
Conceptul de multifuncţional a apărut firesc, de la aceeaşi nevoie de a simplifica şi eficientiza lucrurile. Imaginaţi-vă un birou ocupat de o imprimantă, un scanner, un copiator, un fax si un PC. Destul de aglomerat, nu? Iar dacă nu aţi dori să fie ocupat, ar trebuie sa vă procuraţi un birou de dimensiuni impresionante, lăsând la o parte accesibilitatea la fiecare aparat în parte şi ergonomia.
Multifuncţionala este un dispozitiv care integrează funcţii ce pot fi îndeplinite de mai multe aparate separat. Avantajul enorm pe care l-a adus "inventarea" conceptului de multifuncţional a fost acela al economiei de spaţiu, "amprenta" pe care o lasă acest dispozitiv fiind limitată la dimensiunea celei mai mari unităţi componente a lui (de obicei imprimanta.
La început, "multifuncţional" însemnă o imprimanta care putea sa execute şi operaţia de copiere. Odată cu dezvoltarea sistemelor de operare si a aplicaţiilor de imagine, scanarea PC a căpătat un rol din cel în ce mai important, astfel că, pe lângă imprimare şi copiere a fost adăugata (în mod absolut normal) şi capabilitatea de a face achiziţia de imagini sau, cu alte cuvinte, abilitatea de a scana. Şi pentru ca intr-un birou este nevoie de cele mai multe ori şi de un fax, la imprimantă, scanner şi copiator s-a adăugat şi funcţia de fax, prin încorporarea unui modem.
Bineînţeles, operaţiunea de "integrare" nu s-a oprit aici, în momentul de faţa existând, spre exemplu, multifuncţionale cu cititoare de carduri de memorie incorporate. Accesibilitatea a ajuns una dintre priorităţi, cele mai noi modele de multifuncţionale putând desfăşura activităţi prin intermediul reţelei, nemaifiind necesară conectarea lor direct la un PC, ci direct la reţea. În orice caz, de la apariţia primului model de multifuncţional in 1987 ("Xero Printer 100") şi până în zilele noastre, acest dispozitiv a înregistrat o creştere constantă a popularităţii, acest lucru datorându-se în special nevoii de simplitate şi eficienţă.

Cuprins

ISTORIC    2
CAPITOLUL I – TIPURI DE IMPRIMANTE    3
1.1. Imprimantele matriciale    3
1.2. Imprimantele cu jet de cerneală    3
1.3. Imprimantele cu laser    3
CAPITOLUL II – PARAMETRII IMPRIMANTEI    4
CAPITOLUL III – FUNCŢIONAREA IMPRIMANTEI    5
3.1 Imprimantele cu jet de cerneală    5
3.2 Ansamblul capului de imprimare    5
3.3 Reîncărcarea cartuşelor    7
3.4 Imprimantele laser    8
CAPITOLUL IV – INSTALAREA IMPRIMANTEI    10
CAPITOLUL V – INTRETINERE SI DEPANARE    11
CAPITOLUL VI – DESCRIEREA IMPRIMANTEI CANON i70    12
6.1 Portabilitate = Productivitate    12
6.2 Tipărirea directă de pe aparatele foto digitale    12
NORME DE PROTECŢIA MUNCII ŞI PSI    14
CONCLUZIE    17  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...