Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Rolul Vitaminelor In Organismul Uman
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, pagini html, vitamine, enzime, nutrienti esentiali, supliment alimentar, atestate html

Descriere atestat

Atestatul are 27 pagini html si o documentatie in word de 31 pagini.

Inca din primele luni de viata, copiilor li se da calciu. Pentru a-l fixa insa, trebuie administrat odata cu vitamina D3. Avem deci nevoie de vitamine pentru ca organismul uman este fragil, este delicat si sensibil. Carenta de vitamine apare in primul rand datorita unei alimentatii necorespunzatoare, dar poate fi si o capacitate de asimilare deficitara a organismului. Analizele medicale sunt cele care reflecta clar nivelul vitaminelor din corp. Acest nivel trebuie mereu mentinut intre limitele normale pentru ca nici lipsa vitaminelor nu e deloc indicata, dar nici un nivel ridicat nu este de preferat pentru ca in ambele cazuri suferim noi si corpul nostru. O suplimentare cu vitamine poate duce la un apetit anormal de ridicat, obezitatea fiind doar efectul vizibil,  in spatele lui aflandu-se multe alte afectiuni cum ar fi ficatul gras, colesterol crescut, etc.

Fie ca sunt solubile in apa, cum este cazul vitaminelor B, C, PP (B3), fie ca sunt liposolubile, ca in cazul vitaminelor A, D, E, K, ele toate sunt substante chimice organice de care organismul nostru are nevoie pentru a fi sanatos, pentru a functiona in parametri normali.

Intuitiv sau nu, oamenii au stiut sau poate au simtit ce trebuie sa manance pentru a se simti bine. Cu mult inainte de a se fi inventat vitaminele, egiptenii antici stiau de pilda ca pacientii se puteau vindeca de orbire de noapte daca mancau ficat, care de fapt era substitutul pentru vitamina A.

Dupa o succinta prezentare a istoriei vitaminelor, am discutat despre fiecare in parte, prezentant si rolul lor in viata noastra zilnica. Pe o piata plina, suprasaturata chiar de suplimente alimentare, nu puteam lasa acest subiect netratat si l-am discutat in acest proiect, pentru finalul atestatului pastrand o galerie foto si video.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...