Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Mecanismele Pietei
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 130,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 99,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, pagini html, piata, economie de schimb, comert, agent economic, forme de piata, producator, consumator, venit, capital, concurenta, monopol, piata unica, atestate html

Descriere atestat

Atestatul la informatica are 20 pagini html si o documentatie in Word de 31 pagini.

Economia poate fi vazuta fara indoiala ca un imens labirint. Este complexa, are o structura bine definita, are concepte clare, mecanisme delimitate clar prin lege, dar este destul de greu accesibila celor neavizati. O mare de termeni apar atunci cand ne gandim la piata economica, acest loc numit comert, in toate formele lui.

Piata unica se refera la circulatia absolut libera atat a populatiei, bunurilor si serviciilor, cat si a capitalului in tarile membre ca si cand s-ar afla intr-o singura tara. S-a ajuns la piata unica dupa ce au fost adoptate de institutiile UE si tarile membre directive prin care s-a dispus eliminarea barierelor tehnice, legale, a celor birocratice si culturale ale statelor membre. S-a instituit astfel comertul liber in cadrul Uniunii. Din 1993, de cand s-a creat piata unica, s-au format aproape 3 milioane de locuri de munca, aducand tarilor membre venituri de sute de miliarde de euro. Odata cu eliminarea obstacolelor si cu deschiderea pietelor nationale, a aparut si o competitie acerba intre firme, care este de altfel in beneficiul consumatorilor. Este o sansa uriasa pentru firmele vanzatoare sa aiba acces la o piata cu sute de milioane de consumatori, avand posibilitatea de a-si extinde activitatea pe piata globala.

Alaturi de piata bunurilor, dar intr-un ritm mult mai lent, s-a deschis si sectorul serviciilor, cum ar fi cele financiare sau transporturile. Cu toate acestea, mai exista inca anumite bariere tehnice si administrative care se doresc a fi indepartate pentru o fluenta a circulatiei libere. Exista multi factori care trebuie analizati, cum ar fi sistemul de impozitare care este diferit, dar cu o constanta si asidua preocupare pentru optimizarea circulatiei unice, se vor rezolva si aceste limite ale pietei unice.

In paginile html ale acestui atestat am analizat mecanismele pietei, prezentand mai intai o delimitare conceptuala a termenilor legati de piata: cerere si oferta, bunuri, etc, pentru ca apoi sa analizam, rand pe rand, principalele elemente care tin de comert, de capital. Inainte de galeria foto si cea video, am detaliat factorii determinanti ai mecanismelor, cu o scurta analiza a ceea ce presupune de pilda concurenta sau monopolul.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...