Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Fizica Pentru Toti
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, pagini html, fizica pentru toti, fizica, legi, materie, mecanica, termodinamica, electromagnetism, optica, fizica solidului, fizica nuclerara, fizica plasmei, fizica semiconductorilor, fizica supraconductorilor, biofizica, fizica particulelor elementare, experiment fizic, fenomen fizic, spatiu euclidian, spatiu fizic, atestate html

Descriere atestat

Acest atestat la informatica are 8 pagini html si o ampla documentatie in word cu 35 de pagini. In plus atestatul contine un test de 9 intrebari realizat in javascript la finalul caruia utilizatorului ii este afisata nota obtinuta la test.

Fizica este o stiinta destul de greu de inteles de cei neavizati pentru ca ea studiaza formele de miscare, de transformare a materiei. Scopul ei principal este de a intelege mai intai si de a explica apoi stiintific legile universului referitoare la interactiunile dintre corpuri sau le cele dintre corpuri si anumite campuri de forte.

Fiind o stiinta exacta, fizica este alcatuita din mai multe domenii: mecanica, termodinamica, electromagnetismul, optica fizica solidului, fizica nucleara, fizica plasmei, fizica semiconductorilor si a supraconductorilor, biofizica, fizica particulelor elementare.

Auzim vorbindu-se adesea despre fenomene fizice, despre marimi fizice (despre masa, temperatura, viteza invatam in scoala inca din clasele mici), despre legi si experimente fizice, dar pentru multi dintre noi termenii acestia raman invaluiti intr-un mare mister pentru ca sunt destul de greu de inteles. Gandirea noastra practica, indreptata spre concret nu lasa bariera spre cunoastere, spre noi descoperiri sa se ridice cu usurinta. Odata pasiti insa in lumea cercetarii stiintifice, cu greu o mai putem parasi pentru ca este fascinant sa vedem cum legile fizicii se explica matematic sau cum intervine fizica in studiul galaxiilor, etc.

In paginile html ale acestui atestat am prezentat, pe langa cateva notiuni generale si de mecanica intalnite in fizica, cele mai faimoase inventii (becul cu incandescenta, lentilele optice, motorul cu ardere interna sau cel cu aburi, etc) si lucruri mai putin stiute cum ar fi faptul ca toate obiectele cad cu exact aceeasi viteza sau ca timpul se opreste la viteza luminii.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...