Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Curente Literare
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat html, atestat info, html, curent literar, miscare literara, scoala literara, renastere, clasicism, romantism, preromantism, parnasianism, simbolism, realism, traditionalism, modernism, program literar, epoca marilor clasici, atestate html

Descriere atestat

Atestatul la informatica avand drept tema curentele literare are 22 pagini html si o documentatie in word de 31 pagini.

Am detaliat in acest atestat cele mai semnificative aspecte legate de curentele literare. Vorbim despre miscari literare care reunesc scriitori care impartasesc acelasi program estetic, aceleasi principii, valabile pentru o intreaga epoca si evidente in prezenta acelorasi teme abordate, a acelorasi motive, subiecte, personaje si formule expresive, etc.

Este aproape imposibil ca un scriitor sa nu combine in opera sa mai multe principii apartinand diferitelor miscari literare. Este o asa-zisa moda careia i se supun fidel artisti din mai multe domenii, nu doar scriitori. Curentele acestea s-au manifestat in toate artele: in muzica, in pictura, etc. In muzica, exemplu, intalnim clasicismul in doua perioade: cea de formare si cea de manifestare. Vorbim despre mijlocul secolului al XVIII-lea, respectiv cea de-a doua jumatate a secolului al XVIII si inceputul celui de-al XIX. Voci marcante ale clasicismului sunt Bach, reprezentant de seama a primei etape, dar si Mozart si Beethoven, care apartin perioadei de manifestare. Acesti compozitori clasici au impus simfonismul, indepartand muzica corala. Muzica lor este intruchiparea raiului, adica a simplului, a naturalului, a frumosului, a linistei, a armoniei si pacii.

In literatura, clasicismul are drept reprezentanti de seama pe Boileau, La Fontaine, Jean Racine, La Bruyere, Corneille, dar si pe Vladimir Streinu sau Antioh Cantemir. Am enumerat in acest atestat si reprezentatii celorlalte curente literare, pentru a crea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce inseamna curent literar. Este curent, este miscare ampla, dusa de curentul vremii, al tendintelor unei intregi epoci.

Ultimele pagini ale atestatului contin o galerie video si foto in care am incercat, printr-o singura imagine, sa sugerez un curent literar. Principiile miscarilor literare sunt atat de clare incat e oarecum simplu sa vedem fie armonia, fie revolta, fie tristetea.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...