Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Arta Lemnului
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat, html, lemn, arta, arta lemnului, tehnici prelucrare, tamplarie, fag, stejar, mesteacan, mestesug, atestate html

Descriere atestat

Proiectul in HTML cu tema Arta lemnului are 19 pagini in HTML si o documentatie in word de 30 de pagini.

In paginile proiectului este prezentat mestesugul de prelucrare a lemnului prin tehnici de prelucrare a lemnului, istoria lemnului, caracteristicile lemnului, industria mecanica s.a. Proiectul contine o galerie foto cu opere de arta realizate din lemn dar si un scurt video de 3 minute cu activitatile dintr-un atelier de prelucrare a lemnului.

Lemnul a reprezentat si va reprezenta mereu o resursa naturala, folosita in foarte multe industrii, cu precadere in industria de prelucrare a lemnului. Aceasta materie de origine organica provine din arbori si se poate clasifica in mai multe categorii.

Acest atestat la informatica prezinta arta lemnului sau altfel spus, modul prin care lemnul prinde viata, insufletirea sa. El incepe printr-un scurt istoric al materialului lemnos si prin prezentarea principalelor tipuri de lemn, exemplificandu-se pentru fiecare in parte, insusirile acestuia.

Proiectul continua prin expunerea celor mai utilizare unelte confectionate din lemn, printre care se numera ciocanul si maiul de lemn, dar si altele. Exista si o serie de obiecte produse de mestesugarii lemnari, printre care putem aminti podurile caselor, gardurile, portile de lemn, dar si altele care vin cu detalii semnificateive in cadrul atestatului html.

Mai mult decat atat, exploatarea forestiere se realizeaza pe parcursul intregului an si este un proces format din mai multe etape pe care vi le prezentam in cadrul atestatului la informatica privind arta lemnului.

Alte aspecte importante din acest domeniu sunt: tehnicile de prelucrare a lemnului, reciclarea, distributia sa, dar si cresterea arborilor intr-un mediu sanatos si propice. Cu detalii va vine in sprijin prezentul proiect ce detine atat detalii semnificative, cat si imagini si fisiere video.

Dulgheria, cunoscuta drept stolerie si tamplaria reprezinta 2 mestesuguri care au evoluat semnificativ din momentul aparitiei, in a doua jumatate a veacului al XVIII-lea. Din atestat veti vedea ce unelte se foloseau in trecut de catre dulgher si de catre tamplar, dar si cum au evoluat acestea.

Lemnul de nuc este unul dintre marile secrete ale artei lemnului, acesta avand o culoare frumoasa si prelucrandu-se si finisandu-se cu usurinta. Din acest proiect veti invata cate specii de nuc exista si care sunt cele mai folosite in procesul de prelucrare.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...