Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Biblioteca
Categoria: Atestate Access
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

access, proiect access, atestat access, biblioteca, carti, atestate access

Descriere atestat

Proiectul este realizat in MS Access 2010 si are o documentatie in word de 15 pagini. Aceasta aplicatie are ca scop gestiunea unei biblioteci si permite operatii de imprumut a cartilor, de restituire precum si de actualizare a cartilor din biblioteca.

Extras din documentatie

Proiectul este structurat pe capitole şi are ca scop descrierea modurilor în care se poate proiecta și gestiona o bază de date în MS Access Office , în ceea ce privește derularea activităților din orice tip de  organizație. Astfel fiecare capitol realizează o scurtă descriere a modului de realizare a obiectelor cu care lucrează Access-ul.

Proiectarea corespunzătoare  bazei de date asigură o întreţinere uşoară a acesteia. Datele sunt memorate în tabele şi la actualizarea unei anumite porţiuni de date doar într-un loc, modificarea va apărea automat în întreaga bază de date,datorita relatiilor stabilite intre tabele.

În secțiunea Tabele am creat tabelele: autori, cititori, carti,si fisa imprumuturi. Tabelul Autori este organizat ca o foaie de calcul tabelar și prezintă informaţii generale despre autori , nume și prenume, data nasterii si data decesului. Proiectarea s-a făcut în modul Design View, respectând proprietăţile fiecărui câmp.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...