Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Romania Varianta2
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

romania, tari, europa, atestate html

Descriere atestat

Principalele date referitoare la geografia si istoria propriei tari sunt subiecte ce ar trebui sa fie insusite de fiecare dintre noi, macar la nivel de discutie. Acest atestat la informatica in HTML vine in ajutorul tuturor oferind un rezumat al Romaniei din punct de vedere istorico-geografic.
Proiectul cuprinde cateva informatii istorice, date despre clima, hidrografie, populatie, marile orase ale tarii precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Sibiu, principalelle atractii turistice din Romania, cum ar fi mirificul paradis din Delta Dunarii, Cheile Turzii, Poiana Brasov, Pestera Ursilor si altele. Pe langa imagini acest proiect contine si un video.
Aceasta tema de atestat la informatica in HTML se regaseste in doua variante de proiect. Diferenta dintre acestea este data doar de modul de prezentare- cromatica, meniu de navigare etc.
Meniul este simplu de utilizat, cu butoane ce permit o navigare rapida printre paginile proiectului iar design-ul este foarte atractiv, fiind folosite imagini sugestive pentru subiectele dezvoltate, fonturi si efecte placute ochiului. Te invitam asadar sa descoperi Romania rasfoind paginile acestui site!
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.
Atestatul are acelasi continut cu atestatul de aici Atestat informatica Romania versiunea 1, difera doar designul.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...