Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Padurea Aur Verde
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat la informatica, model de atestat, atestat, padurea, Aurul verde al planetei, Plamanul planetei, arbori, eliminarea naturala, profilul arboretului, paduri de foioase, paduri de conifere, paduri de stejar, paduri de fag, paduri de molid, paduri tropicale, fitocenoza forestiera, microflora forestiera, proiect , atestate html

Descriere atestat

Inca din primii ani de invatamant suntem invatati sa plantam cat mai multi copaci, sa ingrijim plantele si sa nu poluam mediul inconjurator. Desigur, sunt mult mai multe sfaturi reprezentative, insa acestea sunt cele de baza, fara de care s-ar produce un haos natural, iar natura ar disparea incetul cu incetul chiar sub privirile noastre.

Padurile, numite si “Aurul verde al planetei” sau “Plamanul planetei” reprezinta zone pline de verdeata, mediul ideal pentru flori si arbori.

Acest atestat la informatica ofera detalii despre elementele componente ale unei paduri si despre fitocenoza forestiera, care este alcatuita incepand cu totalitatea speciilor de arbori si sfarsind cu speciile de ierpuri, plante si microflora forestiera.

Mai mult de atat, prezentul atestat vorbeste si despre arbori, elementele caracteristice unei paduri, despre arboret, numit si etajul arborilor, dar si despre profilul acestuia. Eliminarea naturala este un subiect de o importanta deosebita si va fi tratat in continuare.

In intreaga lume exista numeroase tipuri de paduri: padurile de foioase, caracterizate de pomi precum tei, alun, castan, mesteacan si frasin, paduri de conifere, a caror vegetatie mai poarta denumirea de taiga, padurile de stejar intalnite in majoritatea zonelor de campie, padurile de fag, numite si fagete, padurile de molid in care gasim arbusti precum afin, merisor, coacaz si padurile tropicale a caror clima este calda si umeda.

Acest proiect informeaza cititorul cu privire la fauna, vegetatia, solurile,  impactul antropic si a multor alte aspecte in legatura cu fiecare tip de padure. Veti regasi imagini si fisiere video ce va vor capta atentia si va vor face sa indragiti padurea inca din primele momente.

Acest atestat la info are 18 pagini html si o documentatie in word de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...