Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Marca Fiat
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, model de atestat, atestat la informatica, atestat html, proiect html, marca Fiat, Fabrica din Lingotto, Lansarea în sectorul MPV, evolutie, Scuderia Ferrari, Ferrari, Dr Harvey Postlethwaite, Michael Schumacher, masini, automobile, atestate html

Descriere atestat

Spre deosebire de acum cateva zeci de ani, in Romania exista numeroase marci de automobile, din care oamenii pot alege, in conformitate cu preferintele lor.

Una dintre cele mai cunoscute, dar si alese marci la nivel international este marca Fiat, care a creat automobile cu un design de ultima ora, pentru a satisface si cei mai pretentiosi clienti. Automobilele acestei marci prezinta si dotari esentiale, ce fac diferenta intre marca Fiat si o alta marca.

Acest model de atestat prezinta elementele si caracteristicile definitorii ale automobilelor din marca Fiat. Acest nume este un acronim de patru litere pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino. De asemenea, in proiect vom intalni si istoricul acestei firme si detalii despre Fabrica din Lingotto, care in anul 1916 era considerata cea mai mare fabrica din Europa.

Mai mult de atat, acest atestat html ofera si informatii privind evolutia modelelor Fiat, anul 1955 marcand debutul modelului Fiat 600, iar anul 1983 cumpararea a 2 marci prestigioase de masini sport, Alfa Romeo si Maserati.

Tot in acest atestat la informatica veti afla si despre lansarea în sectorul MPV a marcii Fiat, aflata in continua expansiune.

Pe de alta parte, Ferrari este un producator de masini sport cu sediul in Italia, fiind si cel mai mare acționar al grupului Fiat, cu 90% dintre actiunile acestuia. Proiectul va ofera date despre simbolul Ferrari, Scuderia Ferrari, renumita echipa de Formula 1, dar si despre Dr Harvey Postlethwaite, rezultatele muncii sale vazandu-se la scurt timp de la aparitia acestuia.

Fiat prezinta numeroase modele, incepand cu Fiat 600 si finalizand cu Fiat Punto, dar si multe altele intermediate, care arata evolutia sistematica, dar continua a acestei marci de automobile. Despre toate modele, dar si despre renumitul pilot de Formula 1, Michael Schumacher veti citi in proiect. Marca Fiat reprezinta un tip de automobile care si-a pus amprenta asupra omenirii, de-a lungul timpului.

Acest atestat la info are 21 de pagini html si o documentatie de 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...