Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Terorism
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, atestat la informatica, model de atestat, proiect informatic, atestat html, terorism, Cod Federal, erori de definire a terorismului, tipuri de terorism, grup terorist cu sustinere externa, Osama bin Laden, fanatism, proiect html, atestate html

Descriere atestat

Din ce in ce mai des in ultimii ani auzim de termenul de “terorism”, fara sa cunoastem cu exactitate ce semnificatie are sau cauzele de la care porneste acest mod de viata.

Pentru a putea cunoaste o definie clara a acestui proces, am creat acest model de atestat, care ofera atat explicatii pentru modul in care este definit, cat si principalele erori de definire pe care le putem gasi citind articolele din Mass-Media. Deoarece terorismul este un termen complex, ce poate avea un puternic impact emotional, se vor oferi numeroase explicatii de-a lungul proiectului informatic.

In cadul acestui atestat veti regasi si date despre Codul Federal si veti afla ce inseamna legea „Patriot” sau legea Terorismului din Marea Britanie, data in anul 2001.

Mai mult decat atat, persoanele care au cercetat acest domeniu, au ajuns la concluzia ca terorismul se poate clasifica in mai multe tipuri: terorismul individual, grupul terorist izolat si grupul terorist de franciza. Mai multe informatii si caracteristici pentru fiecare dintre acestea puteti gasi in prezentul model de atestat.

Exista si grupuri teroriste cu sustinere externa. Acest proiect va prezinta explicatii clare despre grupurile teroriste afiliate, dar si despre organizatiile de insurgenta si terorism.

Cercetatori in domeniu terorismului, recunoscuti in intreaga lume, au specificat faptul ca de-a lungul timpului s-au infiintat mai multe organizatii, printre care Organizatia Hagana, fondata in 1920 in Palestina si Organizatia pentru Eliberarea Palestinei, fondata in 1964.

O persoana ce a sporit actiunile teroriste a fost Osama bin Laden, liderul celei mai mari organizatii teroriste din intreaga lume. In cadrul proiectului html sunt prezentate detalii despre modul in care acesta actiona, dar si numeroase activitati teroriste atribuite lui, insotite fiind de imagini reprezentative si fisiere video.

Acest atestat la info are 15 pagini html si o documentatie de 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...