Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Dictionar De Termeni Economici
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat la informatica, atestat, dictionar de termeni, economisti, termeni economici, istoria economie, atestate html

Descriere atestat

Exista numeroase surse de informare pe care le putem utiliza pentru a ne putea clarifica notiunile neclare. Printre acestea putem aminti domeniul media, care inglobleaza carti, ziare si internet. In ciuda faptului ca exista foarte multe cai de unde ne putem informa, putine dintre acestea se bazeaza pe verosimilitatea datelor.

Inca din perioada copilariei am fost invatati sa citim carti pentru a cunoaste realitatea inconjuratoare, dar si sa folosim dictionare pentru termenii al caror inteles nu ne este cunoscut.

Pentru cei pasionati de economie si de impactul pe care aceasta il are in vietile noastre, am creat acest atestat informatic, ce reprezinta de fapt un dictionar al termenilor economici. Acesta se ridica la standardele unui dictionar in format fizic, prezentand pentru fiecare litera a alfabetului, termeni din domeniul economiei.

Daca va doriti sa cunoasteti istoria economiei, modul in care aceasta a luat nastere, dar si o definie clara, acest atestat va sta la dispozitie. De asemenea, acest dictionar electronic poate fi folosit si de persoanele vorbitoare de limba engleza, dar si de cele care doresc sa isi perfectioneze cunostintele din domeniul economic in aceasta limba.

Definitiile termenilor sunt de fapt explicatii vaste, insotite te exemple intuitive si simplu de inteles, dar si de fisiere video si imagini pentru oameni de toate varstele, cu rolul de a eficientiza si usura procesul de invatare.

Cu totii avem nevoie de a invata mai mult decat stim, de a ne imbunatati cunostintele din diferite domenii. Astfel, acest atestat in domeniul economiei este varianta ideala.

Un proiect pentru atestat la informatica imens de 163 de pagini HTML sio documentatie de 30 de pagini in word.
Atestatul este facut in totalitate in limba engleza.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...