Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Luna
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat la informatica, atestat, model de atestat, Luna, satelitul Pamantului, distanta de Pamant, etimologie, formarea lunii, caracteristici, camp magnetic, mediul lunar, efectele mareice, eclipsele, programul Apollo, atestate html

Descriere atestat

In perioada atichitatii, cercetatorii au oferit primele informatii concrete cu privire la existenta unui satelit natural al Pamantului, Luna. Desi echipamentele care ii ajutau pe acestia la preluarea si prelucrarea datelor nu erau atat de avansate ca in zilele noastre, cercetatorii au reusit sa identifice acest corp ceresc, spunand ca se afla la o distanta de 384.000 kilometri fata de Pamant, adica la o distanta de 400 de ori mai mica fata de cea dintre Pamant si Soare.

Pentru cei mai multi dintre copii, secretele sistemului nostru solar sunt atractive, acestia dorindu-si sa afle cat mai multe informatii si vizitand cu orice ocazie observatoarele cercetatorilor.

Acest atestat la informatica aduce numeroase date referitoare la singurul satelit natural al Pamantului, Luna. Inceputul sau reprezinta descrierea astrului, atestatul continuandu-se cu un scurt istoric ce prezinta etimologia cuvantului “luna”. Presupunerile privind modul in care acest satelit s-a format sunt intr-un numar foarte mare, iar noi va prezentam o parte din acestea.

In ceea ce priveste caracteristicile Lunii este bine sa stim ca aceasta este formata din 3 straturi. Mai mult de atat, in prezentul atestat discutam despre campul magnetic al astrului, despre mediul lunar si atmosfera, dar si despre efectele mareice asupra Lunii.

In atestat se gasesc informatii despre eclipsele de Soare, care au loc la luna noua cand Luna este intre Soare si Pamant si despre eclipsele de Luna, are au loc la luna plina cand Pamantul este intre Soare si Luna.

Programul Apollo a fost format dintr-o serie de zboruri spatiale pilotate efectuate de NASA. Mai multe detalii despre program puteti gasi in acest model de atestat. Inaginile si fisierele video pe care le include acesta sunt spectaculoase.

Acest atestat la info are 17 pagini in html si 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...