Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica League Of Legends
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, model de atestat, atestat la informatica, proiect, atestat html, jocuri video, rpg, mmorpg, League of Legends, campionate, ghid de joc, sezoane, turete, tutoriale, inhibitoare, Riftul Invocatorului, Padurea Torsionata, Abisul Urletelor, campioni, canalul de Twitch, atestate html

Descriere atestat

Dupa cum bine stim deja, copiii si adolescentii din ziua de astazi sunt din ce in ce mai fascinati de jocurile video si petrec din ce in ce mai mult timp in compania acestora, incercand sa castige campionate si sa ajunga pe locurile fruntase din clasament.

Jocurile reprezinta o realitate virtuala, care se aseamana prea putin cu cea de zi cu zi, dar care pare sa aiba un puternic accent asupra persoanelor care le incearca, fie si o singura data.

Acest atestat la informatica prezinta jocul video online tip Multiplayer online battle arena, League of Legends, in traducere Liga Legendelor. Se spune ca acesta a fost denumit ca “cel mai jucat joc pe calculator”, deoarece jucatorii petreceau ore in sir in fata lui.

De asemenea, acest proiect ofera date despre campionatele din cadrul League of Legends, Los Angeles gazduind in anul 2010 Marea Finala World Cyber Games. Detalii puteti gasi in acest model de atestat si despre primele 5 sezoane ale jocului, insotite fiind de imagini atractive.

Mai mult de atat, acest atestat html va vorbi si despre canalul de Twitch, care este de fapt platforma de streaming a jocului. Ea a intrat in istorie in momentul atingerii bornei de un miliard de vizualizari.

De asemenea, ghidul jocului, modul in care se desfasoara activitatile virtuale si obiectivele jocului sunt incluse in acest proiect html. Tot de aici veti afla ce reprezinta turetele si inhibitoarele, dar veti primi si cateva tutoriale, care sa va ajute in cladirea cunostintelor.

Riftul Invocatorului, Padurea Torsionata, Abisul Urletelor sunt cateva dintre modurile de joc, iar cu informatii suplimentare va vine in ajutor acest proiect. Si detalii despre campionii din cadrul jocului video vi se vor oferi tot de catre acest atestat. Astfel, pentru a va consolida cunostintele sau pentru a dobandi unele noi, sunteti asteptati sa cititi atestatul League of Legends.

Acest atestat la info are 21 de pagini in html si o documentatie de 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...