Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Germania
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, model de atestat, atestat la informatica, atestat html, Germania, unificarea Germaniei, evenimente politice, geografie, biodiversitate, clima, guvernul si politica de stat, parlamentul, demografie, religie, limbi, gastronomie, proiect, atestate html

Descriere atestat

Una dintre cele mai vizitate tari din Europa este Germania, a carei capitala se afla la Berlin. Aceasta tara face parte din organizatii internationale importante, precum Consiliul Europei, OCDE, Uniunea Vest-Europeana, NATO, Uniunea Europeana, ONU, OSCE, si zona euro. Aceasta se invecineaza cu alte 9 state, dar are deschidere si spre 2 mari importante ale lumii, Marea Nordului si Marea Baltica.

Acest atestat la informatica va ofera posibilitatea de a castiga numeroase cunostinte despre istoria acestei tari. Astfel, veti afla despre un subiect discutat perioade lungi de timp, unificarea Germaniei, dar si despre evenimentele politice care au marcat trecutul acestui stat.

Mai mult de atat, acest proiect html include si informatii pentru cei ce doresc sa cunoasca Germania din prezent, elemente de georgafie privind suprafata tarii, populatia, statele vecine, granitele, elemente de biodiversitate, pentru a afla faptul ca  Germania are atat teren arabil, cat si zona de silvicultura si regiuni paduroase, dar si elemente climatice, acest stat avand o clima temperata, in care predomina vanturile vestice umede. Iernile sunt blande in aceasta tara, insa verile, chiar daca temperaturile pot depsi 30° C, tind sa se raceasca.

Informatii despre guvern, parlament, politica de stat si alte organe ale statului german veti gasi tot in cadrul acestui proiect.

Mai mult de atat, un capitol interesant il constituie demografia religia si limbile vorbite in Germania. De aici veti afla cate limbi accepta aceasta tara, dar si faptul ca limba germana este una din cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene, precum si una din cele 3 limbi de lucru ale Comisiei Europene, alaturi de engleza si franceza.

Gastronomia, un alt subiect dezbatut pe lag in cadrul atestatului, va pune la dipozitia cititorilor elementele esentiale ale bucatariei germane. Alaturi de imagini fabuloase, cat si de fisiere video, veti afla de ce trebuie sa incercati preparate ale acestei bucatarii.

Acest acestat la info are 20 de pagini in html si o documentatie in word de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...