Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Firma De Web Design
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat html, atestat informatica, atestat info, html, firma web design, aplicatie web, site, antreprenor, platforma b2b, promovare SEO, mediu online, e-commerce, reclama, Guestbook, Newsletter, blog, atestate html

Descriere atestat

Atestatul la informatica avand drept tema “firma de web design” are  14 pagini html si o cuprinzatoare documentatie in word de 30 de pagini.

Antreprenorii au idei, multe idei. Unele merita sa fie puse in practica, altele pot fi riscante sau chiar pagubitoare pentru firma. S-a dovedit insa a fi extrem de eficienta apelarea la firme specializate de web design. Serviciile profesionale in domeniul web designului pot aduce firmei nenumarati clienti, nenumarate oportunitati de afaceri. “Imaginea conteaza” nu e un simplu slogan, este o realitate dovedita de practica in domeniul online.

Intr-o lume prinsa in valtoarea activitatilor zilnice, consumatorii apeleaza tot mai des la internet pentru a afla ce-i intereseaza: firme de instalatori, de electricieni, programul restaurantelor sau al supermarketurilor, retete culinare, magazine online. Este de aceea important pentru firme sa aiba site-ul actualizat, sa fie unul usor de folosit de clienti, sa prezinte toate informatiile de care au nevoie vizitatorii site-ului, etc.

Atestatul acesta are drept exemplu de firma de Web Design, firma Softimpera. Este o firma din Cluj Napoca, cu un portofoliu semnificativ de clienti, cu o experienta de 6 ani pe piata. Pachetul de servicii oferit este complex, cuprinzand crearea de aplicatii web, promovarea pe internet, etc.

Cele mai cautate site-uri sunt cele de prezentare si magazinele online, care le inlocuiesc cu mare succes pe cele existente. Iata ca virtualul a devenit ceva concret, a devenit o realitate care e tot mai aproape de noi. In doar 5 minute putem accesa orice site, din tara sau din afara tarii si ne putem achizitiona perechea de pantofi dorita, fara a mai fi nevoiti sa pierdem timp pe drum, prin aglomeratie. Dar pentru ca un astfel de magazin sa aiba vizitatori, el trebuie “ajutat” de o firma specializata de web design care se asigura ca este eficient indexat de motoarele de cautare, ca este usor vizibil de potentialii cumparatori. Pentru optimizarea continutului, firma ofera urmatoarele servicii: optimizare meta tag-uri, continut, legaturi intre paginile din cadrul site-ului.

Tot in paginile html ale acestui atestat am prezentat si informatii despre platforma b2b, modalitati de promovare, realizare de reclame, servicii ale firmei Softimpera, dar si informatii despre istoricul firmei si portofoliul sau.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...