Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Principiile Termodinamicii
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, model de atestat, atestat la informatica, atestat html, proiect, termodinamica, principiile termodinamicii, sistem termodinamic, transformari, stari, Principiul zero al termodinamicii, Lucrul mecanic, potentiale termodinamice, fenomen termodinamic, atestate html

Descriere atestat

Transferurile de substante si de energii au fost intotdeauna o enigma pentru micii invatacei, neintelegand cu exactitate cum anume se realizeaza acestea.

Acest model de atestat incepe prin a prezenta termodinamica, o stiinta care se bazeaza pe studiul macroscopic al fenomenelor. Ea este una dintre cele mai bine structurate ramuri ale fizicii. In continuarea prezentarii acestei notiuni, veti putea gasi informatii despre totalitatea fenomenelor termodinamice, dar si despre starile si transformarile prin care trec ele.

Mai mult de atat, proiectul html va ofera cunostinte despre care sunt principiile termodinamicii: principiul zero al termodinamicii, principiul intai al termodinamicii, principiul al doilea al termodinamicii, principiul al treilea al termodinamicii. Fiecare va fi insotit de cate un exemplu prin intermediul careia sa simplificam procesul de intelegere, dar si de explicatii adecvate.

De asemenea, veti regasi in acest atestat la informatica notiunea de “lucru mecanic”. Si aceasta va avea un exemplu clar. Starile de echilibru ale unui sistem termodinamic reprezinta de fapt potentiale termodinamice. Cele mai utilizate si despre care veti citi si in atestat sunt: energia interna, entropie, entalpie, energia libera si entalpia libera.

Inaginile atestatului html ne prezinta principalele formule din cadrul principiile termodinamice. Culegerea informatiilor suplimentare, dar si fixarea celor deja invatate se va realiza prin intermediul fisierelor video puse la dispozitia cititorilor. 

Acest atestat la info are 10 pagini in html si o documentatie in word de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...