Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica India Si Elefantii
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, atestat la informatica, model de atestat, india, elefanti, evolutie, influenta elefantilor, memoria de elefant, comportament, reproducerea elefantilor, parcuri nationale, protejarea elefantilor, proiect, atestate html

Descriere atestat

India este una dintre cele mai fascinante tari ale lumii. De aici deriva si interesul turistilor pentru aceasta tara, vizitele dese ale acestora si bucuria cu care se reintorc. India se afla pe locul 7 in clasamentul tarilor in functie de suprafata acestora si pe locul 2 in cel al numarului de locuitori. Fiind o tara cu o zona de coasta de lungime de 7000 km, dar invecinandu-se si cu numeroase alte teritorii, precum Pakistan, Nepal,  Bangladesh si altele, India multumeste orice turist prin obiective turistice de invidiat, numeroase temple budiste, dar si peisaje minunate.

Mai mult de atat, India este casa a 8.6% din totalul speciilor de mamifere, 13.7% din toate speciile de păsări si 12.2% dintre toate speciile de pești din intreaga lume.

Acest atestat la informatica ne ofera informatii atat despre India, despre trecutul sau glorios, cat si despre cele mai iubite animale ale sale, elefantii. Cunoscuta pentru cele 3 centre de biodiversitate ale sale, India gazduieste mii de specii de elefanti. Elefantul asiatic este unul dintre cele mai impresionante specii de elefanti, iar cu mai multe detalii captivante vine acest proiect.

Mai mult de atat, acest atestat la informatica vorbeste despre evolutia si viata elefantilor, reproducerea acestor, influenta lor asupra tarii, turistilor si oamenilor locului, comportamentul si protejarea lor.

Pe langa toate acestea, se are in vedere si un subiect ce a reprezentat baza multor studii ale cercetatorilor de-a lungul timpului: memoria elefantilor. Demni de stima, acestia au o memorie cu mult peste cea umana.

De asemenea, atestatul aduce in discutie si parcurile nationale ale Indiei, inundate de verdeata dar si aride unele dintre acestea. Tot aici veti gasi si informatii despre primul parc national al acestei tari, Parcul Național Jim Corbett, dar si despre cel mai mare parc national al Indiei, Parcul Național Hemis.

Alaturi de imagini inedite si fisiere video pline de explicatii, acest atestat este destinat celor pasionati de natura, vegetatie, elefanti si nu in ultimul rand de frumoasa Indie.

Acest atestat la info are 20 de pagini html si o documentatie de 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...