Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Functii
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat la informatica, model de atestat, atestat, matematica, functii, radical, logaritmi, functii trigonometrice istoria matematicii, programare, atestate html

Descriere atestat

Matematica a fost considerata mereu o adevarata provocare pentru elevi si studenti. Desi in Romania exista numerosi olimpici la matematica, pentru majoritatea insa aceasta ramane materia formulelor si problemelor ce pun copiii mici si mari in dificultate.

Dupa cum bine stim cu totii, exista numeroase manuale si culegeri de probleme care vin in scopul clarificarii informatiilor, dar care la prima vedere sunt catalogate ca fiind “grele”.

Copii trebuie invatati inca de mici cu faptul ca matematica nu este grea, ci reprezinta un mod de hranire al creierului, de mentinere in stadiu activ al acestuia.

Prezentul atestat la informatica ofera o alta viziune asupra matematicii: ne arata ca aceasta materie poate fi distractiva si usor de invatat. Prin modul in care ne prezinta informatiile, acest atestat ajuta la o memorare mai simpla si de durata a datelor si formulelor.

Daca vreti sa cunoasteti mai multe despre cum a luat nastere matematica, dar si ce este ea la origini, acest model de atestat reprezinta un mod interactiv de a invata. De asemenea, veti afla ce sunt functiile trigonometrice sau ce este un logaritm sau un radical. Insotite de exemple simple si la indemana tuturor, acestea vor infrumuseta viziunea oamenilor despre matematica.

Mai mult decat atat, imaginile si fisierele video, fac din aceasta materie o munca usoara si frumoasa, potrivita oricui isi doreste sa devina un mic geniu.

Programarea este domeniul care s-a dezvoltat del mai mult in ultimul deceniu. Cu o forta de munca surprinzatoare, programarea devine din ce in ce mai atractiva pentru copii. In atestat se gasesc si numeroare informatii pentru pasionatii de programare, dar si pentru cei in devenire.

Acest atestat la informatica are 17 pagini html si o documentatie de 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...