Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Ciclism
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, atestat la informatica, atestat in format html, proiect, model de atestat, ciclism, Clubul ciclistilor, tururile Romaniei, turul Frantei, velocipede, bicicleta, curse de ciclism, ciclisti, atestate html

Descriere atestat

Ciclismul reprezinta un sport recunoscut la nivel international, prin intermediul caruia participa ciclisti recunoscuti in intreaga lume sau doar persoane pasionate. Acest sport se poate practica atat pe sosea cat si pe teren accidentat, sub forma mai multor tipuri de curse: in linie, de o zi, contratimp, criterium, pe etape sau pe puncte.

Pentru a afla cum se organizeaza si care sunt obiectivele ce trebuie indeplinite pe parcursul traseurilor, va prezentam un atestat in format html, ce va raspunde tuturor intrebarilor cititorilor.

Acest proiect discuta despre istoria bicicletei si a ciclismului, prezinta inceputurile ciclismului romanesc, despre care se spune ca a existat inca din anul 1869 si despre “Clubul ciclistilor” infiintat in anul 1896.

Turul Frantei reprezinta un eveniment dezbatut la scara langa, asemenea tururilor Romaniei. Cu detalii despre acestea vine prezentul atestat la informatica. De asemenea, veti afla ce sunt velocipedele si la ce foloseau acestea.

Mai mult de atat, pe parcursul acestui proiect veti intalni nume de seama, dintre care vom aminti ciclistul Adrian Dumitru, care a experimentat bicicleta pentru prima data la varsta de 9 ani, ciclistul Sergiu Paraschivu, castigatorul locului 2 la campionatul national de XCO 2014 si multi altii.

Pentru toti participantii la cursele de ciclism, acestea reprezinta o evadare din lumea reala, un mod de exprimare, un mod de a trai liber, iubind natura si bicicletele. Foarte multi dintre acestia au experimentat bicicleta inca de la varste fragede si au depus eforturi inimaginabile pentru a ajunge ceea ce sunt astazi.

Acest atestat la info are 21 de pagini html si o documentatie in word de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...