Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Calculatorul
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat la informatica, atestat, model de atestat, calculator, istoricul calculatorului, evolutie, arhitecturi, arhitectura Von Neumann, hardware, software, sisteme de operare, programe, biblioteci, memorarea datelor, tipuri de calculatoare, dispozitive periferice, atestate html

Descriere atestat

Tehnologia reprezinta un domeniu vast care se dezvolta in mod constant si care pare a-si pune amprenta din ce in ce mai mult asupra viitorului. Fie ca vrem sa admitem sau nu, majoritatea populatiei este dependenta de tehnologie prin intermediul dispozitivelor mobile, a laptop-urilor sau calculatoarelor.

Copiii incep sa foloseasca acest dispozitiv din urma de la varste din ce in ce mai mici, fiind chiar incurajati de parinti. Desigur, tehnologia isi are rolul sau benefic in viata oamenilor, insa excesul de folosinta al dispozitivelor informatice nu va avea un rezultat bun asupra viitorului indivizilor.

Calculatorul este unul dintre cele mai folosite dispozitive atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor, elevilor si desigur, studentilor. Rolul de baza al acestuia este de a cauta si transmite informatii de care sa poata beneficia oamenii, insa in ultimul timp, ritmul de folosinta al acestuia este in permanenta crestere.

Acest atestat la informatica are ca subiect calculatorele si aduce in discutie istoricul acestora, momentul aparitiei lor, dar si evolutia de-a lungul timpului. De asemenea apar informatii despre cea mai cunoscuta arhitectura a calculatoarelor si anume Arhitectura Von Neumann. Este important ca oamenii sa cunoasca nu doar scopul pentru care sunt utile si necesare calculatoarele, ci si componentele din care este construit acesta. Astfel, prezentul atestat discuta despre ce semnificatie au componenta hardware, cea software, dar si dispozitivele periferice.

Utilizatorii calculatoarelor cunosc faptul ca acestea au la baza sisteme de operare mai mult sau mai putin cunoscute, bazate pe anumite biblioteci ce detin functionalitati. Modul in care se realizeaza memorarea datelor este un alt aspect de o importanta sporita, abordata in atestatul curent.

Cel mai interesant subiect pus la dispozitie este constituit de principalele tipuri de calculatoare: cele de buzunar, de bord, laptop-urile, dar si computerele personale. Acesta va fi insotit de imagini atractive si fisiere video, in care majoritatea utilizatorilor se vor regasi, ba mai mult de atat, va vor ajuta sa vizualizati si sa invatati care sunt componentele calculatoarelor.

Acest atestat la info are 19 pagini in html si o documentatie in word de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...