Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica The Legend Of King Arthur
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, pagini html, legenda, regele Arthur, regele Artur, Annales Cambriae, Anale galeze, Mabinogion, Geoffrey of Monmouth, atestate html

Descriere atestat

Atestatul la informatica realizat in limba engleza are 11 pagini html si o ampla documentatie in Word de 31 pagini.

Legendarul rege britanic Arthur este reprezentarea idealului cavaleresc, in razboi si in pace. De-a lungul timpului, povestile despre regele Arthur s-au inmultit, trecand dincolo de granitele Marii Britanii. Europa si America au cunoscut o avalansa de legende, de fel de fel de povesti si carti, dar si ecranizari, filme care dezvolta lumea fictionala a acestor legende.

Despre regele Arthur avem foarte putine informatii istorice, marea lor majoritate provenind din operele lui Nennius, ale lui Gildas si din Annales Cambriae, Analele galeze din secolul al X-lea.

Remarcabile in ceea ce-l priveste pe Regele Arthur sunt istoriile lui Geoffrey of Monmouth, dar si povestile galeze al caror autor este necunoscut, Mabinogion. Literatura medievala franceza este marcata de Chretien de Troyes, initiatorul traditiei literare a ciclului arthurian. Aceste scrieri medievale despre regele Arthur s-au incheiat cu opera lui Thomas Mallory, Morte d’Arhur, publicata in 1485. Nu a luat insa sfarsit interesul pentru rege, el fiind tema si a operei lui Mark Twain, Un yancheu din Connecticut la curtea regelui Arthur sau a operei Persifal a lui Richard Wagner.

Vorbim deci in paginile html ale acestui atestat la informatica despre cavaleri si cavalerism, despre Masa rotunda si sfantul Graal, despre mit si realitate, despre Evul Mediu si aventurile magice ale acelui timp istoric.

Ultimele pagini ale atestatului aduc legenda in modernism, a doua jumatate a secolului al XX-lea prezentandu-ni-l pe regele Arthur in noi opere literare si in noi filme de renume.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...