Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Literatura Contemporana
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, atestat la informatica, model de atestat, literatura contemporana, literatura mondiala, beletristica, Eu sunt femeie, De vorba cu Emma, Fata din tren, Fluturi, Oscar si Tanti Roz, Alchimistul, Dragoste in vremea holerei, descriere, rezumat, informatii despre autori, proiect, atestate html

Descriere atestat

Alaturi de arta muzicii, literatura se afla in topul preferintelor oamenilor. Acestia aleg literatura atat pentru relaxarea mintii, cat si pentru castigarea noilor cunostinte. Majoritatea oamenilor aleg volume din literatura contemporana, insa exista si numerosi cititori care indragesc cartile scrise cu zeci sau sute de ani in urma.

Beletristica este iubita in cea mai mare parte de catre persoanele varstnice sau de catre adulti, intalnindu-se prea putin in preferintele copiilor sau adolescentilor, care aleg de cele mai multe ori tehnologia in locul lecturii. Inca din primii ani de scoala suntem invatati ca lectura este un mod placut de inmagazinare a informatiilor, dar si de relaxare a creierului. Prea putini insa sunt cei incurajati de familie.

In ziua de astazi ne confruntam cu fel si fel de situatii care necesita timp. Una dintre acestea este reprezentata chiar de locurile de munca. De cele mai multe ori, acordam timp activitatilor de acest tip si prea putin lecturii, de exemplu.

Acest atestat la informatica ofera o definitie pentru termenul de literatura, vorbindu-ne atat despre ceea ce inseamna literatura contemporana, cat si cea din trecut. Mai mult decat atat, atestatul vine cu exemple reprezentative de carti, insotite de imagini, fisiere video, date cu privire la autorul acesteia, anul aparitiei, editura si numarul de pagini, dar si un scurt rezumat, o descriere a actiunii acesteia.

Scurte exemple de carti pe care le puteti gasi in proiect sunt “Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose, “De vorba cu Emma” de Vitali Cipileaga, “Fata din tren” de Paula Hawkins, “Fluturi” de Irina Binder, “Oscar si Tanti Roz”, “Alchimistul” de Paulo Coelho si “Dragoste in vremea holerei” al carei autor este renumitul Gabriel Garcia Marquez.

Fiecare dintre aceste volume, pe langa altele neamintite, va vor spune povesti indragite, povesti care au fost citite si recitite de mii de oameni. Lectura este modul nostru de a comunica cu persoanele pe care nu le cunoastem, modul nostru de a visa.

Acest atestat la info are 22 de pagini html si o documentatie de 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...